donderdag 19 juli 2012

¡HOLA Garnalen Taco-vulling

Dit is een heerlijk, eenvoudig recept en binnen een half uur heb je het op tafel getoverd.
Ik denk altijd aan de zomer. genieten van het weer en 'buiten eten' met dit recept.

Gewoonlijk bestaan taco-vullingen uit rundergehakt of fijngesneden kipfilet. Ik maak de vulling voor taco's met garnalen en crème fraîche¡hola Garnalen Taco's. Smul smul smul...


¡HOLA Garnalen Taco-vulling
Bereidingstijd: minder dan 30 minuten


Garnalen Taco-vulling
Wat heb je nodig voor 4 personen?
* 400 / 500 gram garnalen
* 100 / 125 ml crème fraîche
* 4 teentjes knoflook
* 1 eetlepel olijfolie
* 2 theelepels verse koriander
* 1 eetlepel tomatenpuree


Warm je oven op voor de taco's (voor bereidingswijze: zie taco-verpakking).


Snij de knoflook fijn.


Maak de olie warm in een koekenpan en bak de knoflook daarin bruin.


Doe daarna de garnalen in de pan. Roer een minuut of drie in de pan (hoog vuur).


Doe de crème fraîche en tomatenpuree erbij. Roer nog eens een minuut of drie. Laat de pan nog even drie tot vijf minuten staan op laag vuur.


Snij de koriander fijn en doe ze op het laatste moment in de pan.


Terwijl je wacht, is de oven voldoende warm om je taco's in op te warmen. Bereid de taco's volgens de bereidingswijze op de verpakking (meestal: 2 tot 3 minuten in de oven).


Nu kun je de taco's vullen met de garnalen.


Serveer met een zomersalade.


Geniet van je zomer met dit recept :-)!


Voor mij ook een time out met dit recept: Happy Holy Days! X





Geen opmerkingen:

Een reactie posten